Hlavní obsah
Článek

Má sex-appeal jako málokterá celebrita v této republice, a tak není divu, že o Miluši Bittnerovou nemají zájem jen obdivovatelé jejích hereckých výkonů, ale také podivíni. „Zažila jsem nechutné pronásledování,“ svěřila se nám.

Živočišnost této divy bohužel asi choré jedince nenechává na pochybách, že bude jednou jejich. Právě proto si užila se zvláštními fanoušky své.

„Mívala jsem své osobní úchyly. Dost se jich bojím. Když mi obdivovatelé nosili kytičky na divadelní představení, tak to ještě šlo. Pak si ale někteří sehnali mé telefonní číslo a dostávala jsem třeba třicet esemesek denně. Jeden mi třeba psal básně. Ty začínaly velmi romanticky a poeticky a končily naprosto tvrdě. Úplně nejhorší na tom všem bylo, že kvalita oněch veršů byla neskutečně špatná. Jednou jsem mu to napsala a on se hrozně rozčílil. Přitom hezkou báseň bych ocenila!“ kroutí hlavou Bittnerová.

Nakonec jí muž začal už tak zasahovat do soukromí, až rázně zakročili její kamarádi. Od té doby má pokoj. „Jsem ale ráda, že uzákonili stalking jako trestný čin. Teď i díky tomu nemám žádného úchyla. A už ani nikdy nechci mít. Byo to velmi nepříjemné období,“ uzavřela Bittnerová.

Reklama

Další články

Načítám