Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přírodní přípravek z pálivých papriček podporujících hubnutí, zpracovaný patentovanou technologií do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění. Účinek produktu je podpořen inulinem z čekanky, který pomáhá kontrolovat Vaši hmotnost a pomáhá udržovat vaše trávení a střevní systém v rovnováze.

Oheň z chilli spálí vaše kila.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle vědců díky ostrým jídlům, ale především chilli papričkám lze zhubnout mnohem rychleji, než po jiných přípravcích. Vše je zásluhou rostlinného alkaloidu kapsaicínu, který je obsažen v chilli papričkách a svými tepelnými účinky způsobuje oxidaci tukových tkání, výrazně zrychluje trávení a také metabolizmus. Problém velké konzumace chilli papriček však je, že mohou výrazně poškodit ústa a trávicí trakt.

Chilliburner je v tomhle směru přelomový!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Unikátní přírodní přípravek na hubnutí z pálivých papriček, obsahuje vysoce koncentrovaný přírodní výtažek chilli papriček zpracovaný patentovanou technologií obalových materiálů do mikrokapslí, kde účinná složka poskytuje uživateli maximální efekt kapsaicinu na hubnutí bez podráždění úst a trávicího traktu. Tím řeší problém dodržení denní dávky.

Nyní gel na celulitidu ZDARMA!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chilliburner nyní přichází se skvělou akcí, kdy ke každému 30 tabletovému balení dostanete gel na celulitidu v hodnotě 300 Kč ZDARMA! Gel z chilli papriček skvěle prohřeje postiženou oblast, zvýší její prokrvenost a tím urychlí metabolizmus kůže, vylučování toxinů a odbourávání tuku. Nechte chilli bojovat na dvou frontách! Vyzkoušejte na sobě synergický efekt chilli papriček a zjistíte, že 1+1 je víc než 2.

Chilliburner PUSH UP pro ještě lepší linii.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Osvědčený přírodní produkt na podporu hubnutí Chilliburner uvádí novinku Chilliburner PUSH UP obohacenou o fytoestrogény, což jsou přírodní látky podobné ženskému hormonu estrogenu zodpovědnému za velikost, plnost a pevnost poprsí. Fytoestrogeny také pomáhají ženám vyrovnat se s příznaky menopauzy. Chilli na problémové partie, fytoestrogeny na prsa, umíte si představit lákavější kombinaci? Chilliburner PUSH UP – Vaše PUSH UP-ka v tabletce. Nyní zaváděcí AKCE 1+1 ZDARMA!

Další články

Načítám