Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Modelka Agáta Prachařová si dobře vybrala ženicha. Nejen že ji manžel Jakub zahrnuje svou přízní, ale známá rebelka dokázala zapřáhnout do svých aktivit i jeho reprezentativní sestru Marianu.

Svatbou Agáty a Jakuba se prolnuly dva známé klany českého šoubyznysu, a bylo zřejmé, že toto manželství bude oboustranně výhodné. Z manželky Prachaře má velkou radost jeho o 11 let mladší sestra Mariana. Když se totiž po neúspěšných přijímacích zkouškách na DAMU poohlížela po práci, Agáta se jí ochotně ujala a začlenila ji do svého podnikání.

„Přemýšlela jsem o nějaké reklamce a Agáta zrovna sháněla manažerku, tak jsme se domluvily, že to zkusíme. Ale nedá se ani říct, že bych dělala manažerku. Vyřizuju jí emaily a tak. Snažím se, chtěla bych vedle školy dělat nějakou praxi,“ prozradí krásná Mariana o půl roku trvající spolupráci v pondělním Top Star magazínu.

Pohledná sestra Jakuba Prachaře by se mohla po boku Agáty prosadit v modelingu, ale na to si dcera Dany Batulkové netroufá. Měří totiž pouhých 158 centimetrů, což vnímá jako velký handicap. V budoucnu tak bude nadále zkoušet štěstí na DAMU, přestože si je vědoma toho, že jako na členku slavné herecké rodiny jsou na ni u přijímacích zkoušek kladeny velké nároky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám