Hlavní obsah
Článek

Goji, neboli kustovnice čínská, je přibližně 1,5 metru vysoká, keřovitá rostlina, která se pěstuje v srdci panenské přírody nížin pod největšími velehorami Himaláje v Číně. Goji kvete fialkovými květy a rodí oranžovočervené plody, které jsou sbírány ručně. Plody goji jsou známé svými pozitivními účinky na lidský organizmus. Ne nadarmo se přezdívají „rudý diamant“. Kustovnice čínská je považována za klenot mezi ovocem, a to právě díky obsahu vitamínů, stopových prvků, aminokyselin, vlákniny a antioxidantů, kterými goji rozhodně ve svých plodech nešetří.

V čem je kustovnice čínská tak výjimečná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V plodech goji můžeme nalézt 18 druhů aminokyselin, včetně 8 esenciálních, a až 21 minerálních a stopových prvků. Pro příklad zmiňme vápník, fosfor, zinek, selen, železo či měď. Goji obsahuje víc vitamínu C než pomeranče a víc karotenoidů (žluté až oranžové barvivo rozpustné v tucích) než mrkev! Goji dále obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6 a E. To ale zdaleka není všechno! Toto čínské ovoce je i výjimečným zdrojem polysacharidů, monosacharidů a nenasycených mastných kyselin a také je nevídaně bohaté na antioxidanty, které neutralizují volné radikály.

Jaký zázračný vliv má tedy goji na náš organizmus?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Goji eliminuje a likviduje volné radikály, zpomaluje tak buňkovou obměnu a tím zpomaluje stárnutí organizmu. Snižuje obsah tuků v krvi, zlepšuje poměr HDL cholesterolu k celkovému obsahu cholesterolu, jehož hladinu také upravuje. Goji má také pozitivní vliv na krvetvorbu a krevní oběh, čímž zlepšuje paměť, předchází demenci, snižuje krevní tlak a dodává tak energii. Zvyšuje odolnost organizmu vůči nepříznivým faktorům vnějšího prostředí a posiluje imunitu. Goji snižuje riziko vzniku rakoviny. Podporuje funkci ledvin a jejich správnou činnost. Goji Zlepšuje zrak. Goji se v tradiční čínské medicíně používá i jako afrodiziakum a jako pomoc při impotenci.

OPHTHA One GOJI – Partner pro Vaše oči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkt Ophtha One Goji je novinka, tzv. přípravek nové generace, který je založen na kombinaci přírodních látek spojených s inteligencí 21. století, které svým složením přispívají k ochraně očí namáhaných znečištěným životním prostředím, prací na PC, tabletu, prací na ostrém slunci, přirozené stárnutí. Člověk vnímá zhruba 80% všech informací právě svým zrakem. Oči jsou tedy velmi důležitým orgánem, který se podstatně podílí na celkovém vnímání člověka. V současné době však zdraví očí ohrožují dnes již běžné činnosti, bez kterých si většina z nás nedokáže život představit. Jako je již zmiňovaná několikahodinová práce na počítači, sledování televize, pobyt ve znečištěném prostředí, ostré slunce atd. Z tohoto důvodu je důležité o své řádně oči pečovat a chránit je.

Dopřejte svým močovým cestám intenzivní 7 denní kůru díky SOS drinku Goji One URO.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte svým močovým cestám intenzivní 7 denní kůru díky SOS drinku Goji One URO. SOS drink je bohatý na výtažek z ovoce Goji, které v sobě kombinuje 18 druhů aminokyselin a 21 stopových a minerálních prvků. Dále je v něm obsažena také červená řepa, brusinky 40 PAC a vrbová kůra. Nápoj obsahuje také probiotickou vlákninu, které blahodárně působí na střevní mikroflóru.

Goji One URO Protect na močové cesty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalá péče o vaše močové cesty Kombinace unikátního ovoce goji, obsahujícího 18 druhů aminokyselin a 21 minerálních a spotových prvků, s brusinkou, mléčnou probiotickou bakterií a vitamínem C Působí přímo ve střevech, kde vytváří zdravou střevní mikroflóru, podporuje rovněž imunitní systém, dobré trávení a především chrání močové cesty Ryze přírodní doplněk stravy, k dostání v balení na dva měsíce.

Další články

Načítám