Hlavní obsah
Článek

Věděli jste, že pojídání čokolády způsobuje intenzivnější vzrušení? Výzkumníci sledovali páry, které se líbaly a následně jedly čokoládu. Mozky obou pohlaví prokázaly výraznější stimulaci během jedení. Ať už se rozhodnete strávit valentýnský večer jakkoli... určitě by vám nemělo chybět toto sladké pokušení. Tento den byste ale neměli celý strávit v zástěře, proto vám nabízíme několik rychlých tipů! Tenhle článek je kombinací fakt a sci-fi, ale jestli si troufáte někomu upřímně a nahlas vyznat lásku, klikněte na www.reknitosmilkou.cz

Milka dortík

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujeme: (KORPUS) 1 hrnek mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 hrnek oleje, 5 vajíček, 1 prášek do pečiva (POLEVA) 250 ml smetany na šlehání, hořké kakao, jahodový džem a 250 g mléčné čokolády Milka. Postup: Všechny přísady na korpus zamícháme a vlijeme do vymaštěné formy. Pečeme na 180 °C cca 45 min. Polevu připravíme v hrnci, do kterého nalijeme šlehačku a nalámeme Milku. Za stálého míchání vaříme, dokud poleva nezhoustne. Po upečení korpus vodorovně rozkrojíme na polovinu. Spodní část vložíme zpět do formy. Připravíme si hrnek hořkého kakaa, polovinou polijeme spodek korpusu a potřeme džemem. Zakryjeme horní polovinou korpusu a postup opakujeme i nahoře. Na hotový dort nalijeme připravenou polevu Milka.

Čokoládové fondue

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za pár korun seženete srdíčkovou sadu na fondue. Pod miskou ve tvaru srdce je svíčka, která ohřívá čokoládu. Vzájemné krmení čokoládovými jahůdkami vám určitě osladí valentýnský večer.

Romantická večeře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejjednodušším receptem je pozvat partnera do restaurace. Pralinky Milka letos hledají odvážlivce, kteří se nebojí svou lásku vyznat nahlas a ukázat ji celému světu. Nejkrásnější vyznání zaznějí v rádiích a šťastným výhercům naservíruje poukaz na romantickou večeři a pralinky Milka.

Další články

Načítám