Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lady Gaga (38) neměla šťastný rok hada. V pátek 31. ledna začal podle čínského kalendáře rok dřevěného koně a od něj si slibuje lepší psychické naladění. Protože v roce 2013 trpěla vážnými depresemi, které těžce skrývala před veřejností. Kvůli zranění kloubu a depresím nadužívala marihuanu a musela se pak zbavovat závislosti na této droze.

GaGa neměla úspěšný rok především v kariéře. Kvůli náhlému zranění kyčle musela zrušit koncerty svého turné, rozešla se v nedobrém s manažerem Troyem Carerem a její nové album ARTPOP nebylo přijato zrovna s nadšením.

„Prošla jsem si loni velmi drsným obdobím. Cítila jsem se značně využívaná lidmi, kterým jsem přitom věřila. Na konci roku 2013 jsem byla v hluboké depresi. Vyčerpávalo mě, jak jsem musela s lidmi bojovat. Ani jsem necítila svůj srdeční tep. Byla jsem naštvaná, cynická a v sobě jsem cítila hluboký smutek, který byl ve mně zakotvený a táhl se všude se mnou. Měla jsem pocit, že už nezvládnu dál bojovat. Nebyla jsem schopna už vystát žádného dalšího člověka, co mi lže… Opravdu jsem se cítila, jako že umírám, mé světlo naprosto zhaslo,“ postěžovala si sedmadvacetiletá hvězda v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar.

S novým rokem však prý nachází novou energii a elán. „Deprese nezničí talent, jen máte problém ho objevit,“ míní Gaga s tím, že se teď s plnou vervou opět vrací do práce, v níž nachází sílu svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám