Hlavní obsah
Článek

Vymetačka večírků a závislačka na nakupování má díky závratnému jmění bezstarostný život podobně jako hrdinka filmu Pravá blondýnka. Dobrý vkus se ovšem nedá pořídit ani za její bohatství.

Paris Hilton se občas pokouší prosadit na hudební či filmové scéně, ale její snahy většinou končí neslavně. Život miliardářky je tak jedním velkým stereotypem. Pokud se zrovna nechystá na nějaký VIP večírek, obráží obchody a pravidelně obměňuje svůj šatník.

Po nedávném trapasu, kdy se Paris předvedla v natržených šatech, byla potřeba vyrazit na nákup. Módní kousek, který ji zradil, nejspíš nedostal druhou šanci a skončil v koši, a tak si dědička hotelového impéria musela zlepšit náladu.

I na tak běžnou činnost se dokonale vyparádila a převtělila se do barbíny, k níž je často díky svým blond vlasům a štíhlé postavě přirovnávána. Zatímco jinou ženu by toto srovnání uráželo, Paris je na něj hrdá. S růžovými šaty tak sladila svůj vozový park a provětrala Bentley v oblíbené barvě. Hilton si tak připadala stejně výjimečně jako panenky, jimž v dětství dopřávala podobně stylové příslušenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám