Hlavní obsah
Článek

Interpretka proslulá hanbatými kostýmy a vulgárními gesty se nelichotivě vyjádřila o světě erotických filmů. Sama však toto odvětví využívá jako velký zdroj inspirace.

V minulosti si country hvězda vystačila s kratičkými šatičkami. S dovršením plnoletosti ovšem pořádně zvlčela a na pódiu předvádí větší pikantnosti než Madonna ve svém nejdivočejším období. Miley Cyrus si libuje v nevkusných outfitech a její vystoupení jsou plná sexuálních narážek.

Zpěvačka se sklony k oplzlostem si ovšem zahrála na moralistku a odsoudila erotické filmy, k nimž nemá její show občas daleko. „Chlapi sledují moc porna. Ty holky, co v něm hrají, ve skutečnosti neexistují. Je to podobné jako s romantickými filmy, které jsou plné nereálných postav,“ tvrdí Miley v magazínu W. Její slova je ovšem nutné brát s rezervou, protože sama se od dívek dovádějících před kamerou příliš neliší.

Nabídku na účinkování ve filmu pro dospělé ovšem zpěvačka odmítla, přestože jí byla nabídnuta závratná suma. Ke světu erotiky má ale blízko a do svého videoklipu k písni Decisions obsadila svou oblíbenou porno herečku Jessie Andrews.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám