Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) se může chlubit jedním z nejštíhlejších těl v šoubyznysu. Přesto si ale ještě nepřipadá dost štíhlá!  "Zhubla jsem, ale prsa a zadek mi zůstaly. Dokonalá si rozhodně nepřipadám," řekla Super.cz oblečená v černém overalu s velmi širokým páskem, který by si na sebe troufl vzít málokdo. Připustila ovšem, že si v pohodě oblékne tepláky svojí desetileté dcery.

Bára si v době, kdy se snažila opticky potlačovat pár kilo navíc, zvykla chodit v černé a už to nezměnila. "V šatníku mám jen čtyři kousky, které mají jinou barvu," přiznala. "A to jsem jí červenou tuniku musela vyloženě vnutit," dodala její dvorní návrhářka Tatiana Kovaříková. "To ano. A červené šaty, které mi Táňa oblékla na jeden z křtů mých knížek, jsem zase vrátila do obchodu. Já se v barvách necítím," upřesnila Bára.

Jídelníček Nesvadbové, díky němuž si drží svoji tajli, ovšem nelze nikomu doporučit. "Moje tři nejoblíbenější věci jsou bílé víno, mandle a černá káva," přiznala na představení nové knihy, kterou píše na zakázku právě pro jednu značku kávy.

"Knížka se jmenuje Deník Mademoiselle Noire a budu ji dopisovat průběžně," prozradila Bára, která nechala úryvek jedné kapitoly přednést svoji kamarádku, herečku Markétu Hrubešovou. "Ostatně Markétka dneska povinně přišla také v černé. Jako jediná z nás, co spolu kamarádíme, se jí v běžném životě vzdala. Od doby, co se jí narodila dcera Christell, chodí klidně i v bílém tričku, které bych já na sebe nikdy nevzala," uzavřela Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám