Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě před týdnem se tulila v náruči jednoho, dnes (a pár týdnů předtím paralelně s tím původním) už ji ale zahřívá úplně někdo jiný! Řeč je o kontroverzní a těžkotonážní české zpěvačce Leoně Šenkové, hvězdičce s mimořádným hlasem. Super.cz byl před více než dvěma lety první, kdo oznámil, že se zasnoubila s dlouholetým přítelem Martinem. Jenže před pár dny zničehonic nastal obrat. Leona nebožáka vymazala ze svého života a střelhbitě skončila v péči o patnáct let staršího.

„S Martinem jsme byli zasnoubení, plánovali jsme dítě a dům, ale po pětiletém vztahu od mých sedmnácti let jsem musela zkusit něco nového. Nejsme spolu už týden. Vzhledem k našemu věku jsme opravdu skoro nic nepoznali, tak jsem to rozsekla. Ale snad zůstaneme přáteli,“ potvrdila informace Super.cz Šenková.

Nějak tu ale nesedí počty. Zpěvanka má týden od rozchodu, s novým přítelem je ale podle svých slov už měsíc. „Znali jsme se z koncertu. Pak jsme se potkali v restauraci a slovo dalo slovo. Uvidím, co mi přinese vztah s o patnáct let starším mužem. Rozumíme si,“ dodala odvážná diva.

Reklama

Další články

Načítám