Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Veronika Kašáková je horkou favoritkou na titul královny krásy. Má krásnou tvář, dokonalé tělo a také silný životní příběh. Vyrůstala bez rodičů v dětském domově.  "Žila jsem v domově ve Vysoké Peci u Chomutova. Dětství bylo hezké, dneska to beru pozitivně. Kdybych tam nebyla, tak by ze mě jistě nebyl člověk, jakým jsem dneska. Je to vlastně štěstí v neštěstí," prozradila půvabná blondýnka, která se nyní s rodiči stýká, ale úplně jim nikdy neodpustila.

Veronika momentálně tráví čas na soustředění s ostatními finalistkami na ostrově Mauricius. V plavkách předvedla, že na titul královny krásy rozhodně má. Při výšce 172 centimetrů váží 59 kilogramů a pyšní se mírami 90-61-91.

Díky moderátorce Evě Decastelo, která s finalistkami natáčí na Mauriciu reportáže, se nyní můžete pokochat nejen krásnou tváří Veroniky, ale také jejím pozadím. Moderátorka finalistku vyfotila v celé její kráse. Podívejte se, jak jí to sluší zezadu!

Reklama

Další články

Načítám