Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) byla přednedávnem jednou z tváří veletrhu svatebních šatů a při té příležitosti jsme si povídali o tom, že se už nikdy nebude moct vdávat v kostele, tedy určitě ne v katolickém. Tam totiž proběhla její první svatba s hokejistou Martinem Tůmou.

"My jsme dokonce chodili půl roku na církevní svatební přípravu, učili nás s Martinem, jak se máme v manželství chovat, jak si máme být oporou, co nemá dělat muž, co nemá dělat žena. Jak má být muž pilířem svazku. Pak to všechno vzalo zasvé, a kdybych se vdávat v kostele opět chtěla, musela bych žádat papeže o výjimku," řekla nám Katka.

"To bych chtěla vidět, kolik žádostí do Vatikánu denně chodí a kolik jich pan papež husím brkem odfajfkuje. Ale já už bych stejně do kostela nešla. Přijde mi, že energie, kterou jsem tomu věnovala, padla vniveč, a jestli si jednou ještě někoho vezmu, tak to bude klidně někde na náměstí," míní moderátorka.

Zatím je ale potenciální partner stejně ve hvězdách, takže úvahy jsou předčasné. "Chtěla bych především chlapa, který chápe, že žena, kterou si nabrknul, nemá úplně anonymní obličej a má tříletou holčičku. To jsou dvě zásadní věci. Věřím, že někde takový je," doufá Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám