Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Není to vážně tak, jak o ní hovoří zlí jazykové? Iveta Bartošová (†48) po dlouhé době vylezla ze své nory a ukázala svou přepadlou tvář. Jenže to jsme ještě pořádně neviděli to nejhorší. Ve stejnou dobu totiž vznikla momentka, na níž má bývalá hvězda koncertních pódií skloněnou hlavu. To asi neměla dělat. Naplno se tak ukázalo, že má pořádně neupravené vlasy. A také na světlo boží vylezly její šediny!

Ještě před doslova pár týdny zářila, hrála všemi barvami (výjimečně ne v obličeji) a díky různým kadeřnickým úpravám a příčeskům vypadala její kštice vzorně. Šedivý vlas byste na ní nenašli, i kdybyste jí projeli vlasový porost pod elektronickým mikroskopem.

To už je však minulost. Iveta o sebe, zdá se, bohužel přestala pečovat. Chtěla ukázat, jak trpí bolestmi zubů (to se vážně léčí tak dlouho nebo hledá alibi pro to, že v únoru nebude mít sílu koncertovat?), přitom však ukázala nechtěně víc. Její manžel teď může zase vypisovat esemesky na všechny strany s výhrůžkami, ale nezastře s tím fakt, že jeho drahá už opravdu zase není úplně v pořádku…

Reklama

Další články

Načítám