Hlavní obsah
Článek

Zametání ulic, odklízení sněhu, rytí záhonků.... Minimálně takový trest by si zasloužili zpěváci Marie Pojkarová (68) a Bohuš Matuš (50) za svůj poslední hudební počin. Marie, která má na ujeté videoklipy u nás již několik let patent, opět dostála své pověsti nejdivnější zpěvačky. Něco takového jste v životě neslyšeli a neviděli. Nezbývá než doufat, že to tak i zůstane.

Těžkotonážní zpěvačka a milý Bohoušek společně nazpívali píseň Láska je nádherná (text i hudbu si napsala sama interpretka) a bohužel k šílené písni natočili ještě šílenější videoklip. Jako destinaci si vybrali italské Caorle. Píseň pojednává o tom, že za horkých dní jsou lidé více nažhavení na sex.

„Vím, že mě ochutnáš, jen si kousek vem, jsem rozpálená pláž,“ zpívá s šibalským úsměvem Pojkarová. Před rozkrokem Matuše provádí při tom rukou velmi specifické pohyby. Věřte, že chvílemi budete raději zavírat oči. A když je náhodou otevřete, budete zírat s otevřenou pusou.

Bohuš Matuš, který se pyšní jedním z největších hlasů v českém šoubyznysu, se zřejmě rozhodl názorně předvést, jak spáchat mediální sebevraždu. Tohle se už jen tak někomu nepodaří. Maruška Pojkarová po svých hitech Pejskové se koušou a Chrápání jen jede dál na své vlně. Tenhle hudební počin, který se šíří po sociálních sítích jako lavina, už jí víc určitě neublíží...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám