Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lidská zloba nezná mezí. O tom se dobře přesvědčila třiadvacetiletá majitelka luxusního tělíčka Michaela Holá, účastnice projektu Dominiky Mesarošové (38), který pomáhá dívkám zajímajícím se o modeling. „Ve škole ze mě dělali strašnou zrůdu. Kromě jediného člověka mi všichni kvůli vzhledu dávali najevo, že tam nepatřím. Dohnali mě až k psychologům,“ prozradila nám svou traumatizující zkušenost Míša. Po plastice nosu teď nafotila snímky, které jí vracejí sebevědomí. Mrkněte na ně!

Holčina nedávno své bývalé tyrany musela rázně odmítnout, protože jim učarovalo její přátelství se známou modelkou, a tak se jí snažili vetřít do přízně. Kamarádku zato dívka našla v Mesarošové. „I když profesionální fotky děláme vždy jen vítězce akce Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, tentokrát jsme udělali výjimku. Chtěla jsem, aby na nás měla památku. Moc na mě zapůsobila svou povahou, proto jsem ji zkontaktovala s plastickým chirurgem a ten jí udělal nový nos,“ vypráví silikonová sexbomba.

„Jsem ráda, že jsme jí udělali radost. Jako člověk mi totiž přirostla k srdci. Už jen tím, že i se svým handicapem se přihlásila na casting a ukázala se jako velká bojovnice,“ dodala Dominika, která už v dubnu letí s další várkou modelingu chtivých dívek k moři, hned poté bude nabírat adeptky na podzimní turnus.

„Případ Míši ukazuje, že ze všech vážně není třeba dělat profesionální modelky. Našim cílem je naučit dívky, jak vystupovat a chovat se na veřejnosti či jak se o sebe starat. A všem se vždy zvýší sebevědomí, nejen Míše,“ dodala Dominika.

Reklama

Další články

Načítám