Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Říká se, že dieta je spíše doménou žen. Jakub Smolík, který je teď opravdu ve formě, k tomu dodává: "Vždyť je jedno, jestli hubnete sportem nebo dietou. Hlavně, že se cítíte dobře."

Ideální je kombinace sport - dieta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě sportu zařadil oblíbený zpěvák Jakub Smolík do svého života i velmi vyhledávaný program proteinové diety KetoDiet. Pravidelný jídelníček, jasná pravidla, kvalitní proteinové produkty a navíc velká podpora ze strany odborných poradců udělala své! Díky tomu všemu zhubnul od Vánoc již 12 kilogramů!

Po Vánocích měl Jakub Smolík 93 kilogramů, a řekl dost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na hubnutí chtěl jít chytře: „V minulosti jsem diety zkoušel, ale bylo to utrpení. Jedl jsem věci, které mi nechutnaly, měl jsem hlad a výsledky byly znát pomalu. Na zájezdech se to stejně moc nedalo praktikovat.“ Pak ale vyzkoušel proteinovou dietu. „Překvapilo mě, že jsem neměl žádné problémy. Jednak mi produkty chutnají, a když jsem si po týdnu stoupnul na váhu, tak to bylo jednoznačné.“

Ucelený program KetoDiet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postaven je na bílkovinných jídlech s nízkým obsahem sacharidů a tuků. Vaše tělo začne spalovat tuky, nikoliv svalovou tkáň. Hubnete efektivně. Navíc se naučíte zdravě a racionálně jíst, takže se nemusíte obávat jojo efektu. Základem úspěchu je 5 jídel denně v kombinaci s téměř neomezenou konzumací zeleniny. Nic složitého. Pokud si i přesto nebudete vědět rady, v průběhu programu jsou vám k dispozici výživoví specialisté – online a zcela zdarma. „U KetoDiety je výhoda, že se snadno připravuje. V autě, před koncertem, není to vůbec náročné. Nevýhodou je, že potom musíte vyměnit celý šatník,“ uzavírá s úsměvem příjemné zkušenosti s KetoDiet Jakub Smolík.

Další články

Načítám