Hlavní obsah
Článek

O alkoholismu Ivety Bartošové (†48) už byly popsané stohy papírů, přesto zpěvačka bude vždy dál popírat, že by s pitím kdy měla problém. Super.cz se však ozvala svědkyně, která k ní měla ještě donedávna velmi blízko, a popsala opravdu velmi nepěkné věci: „Několikrát byla kvůli pití blízko smrti!“ tvrdí.

Žena, jejíž identitu redakce dobře zná, potvrzuje, že nebýt podzimního prasklého vředu pěnice, už by pravděpodobně nebyla mezi živými.

„Zachránilo jí to život. V Bohnicích měla sice asi třídenní delirium, ale pomalu se z toho začala dostávat. Předtím už to bylo na hraně. Jenom kolikrát upadla a ublížila si! Žuchla sebou těsně vedle mřížoví chladiče aparatury, kterou měla rozestavěnou v domě. Nebo když se psalo, že spadla z kola, ve skutečnosti to bylo úplně jinak. Kolo je snad doteď zaházené věcmi v garáži, léta na něj nikdo nesáhl. Josef Rychtář zná moc dobře pravdivou verzi, že se skutálela ze schodů. A jednou v noci zase čekala, až usne, chtěla ho potichu přelézt a jít si pro flašku, ale šlápla do prázdna a hlavu si rozsekla o skleněný stůl. Josef ji našel v tratolišti krve,“ vzpomíná zdroj. Podle něj Ivetě před příjezdem záchranky manžel dezinfikoval ránu vodkou, kterou pak Bartošová pro jistotu dopila.

Tehdy se o ní psalo, že skončila v nemocnici a vypadala prý jako vypitá troska, což se Iveta snažila vyvrátit tím, že se nechala nafotit před svým domem. „Fotografové ale neviděli, že má stehy ve vlasech. Už ani na jejich vyndávání se nešlo, aby ji u toho nikdo nenafotil,“ tvrdí žena.

Podle ní s Ivetou ale bylo pod vlivem pití lepší pořízení. Za cucíka prý byla schopná udělat, co se po ní žádalo. Zato když po operaci musela přestat pít, nedalo se s ní údajně vydržet. „Všechny kolem sebe začala komandovat,“ dí svědkyně.

A proč Bartošové nikdo z jejích nohsledů nepomohl od závislosti? „Sanitka se volala mnohokrát, ale když se nikdo nechce jít léčit, nedonutíte ho. Podepíše revers a je zpátky doma u flašky,“ dodává dáma, která si myslí, že Iveta znovu není v pořádku, jinak by se na tak dlouhou dobu nepřestala ukazovat v médiích. Bez jejich zájmu prý v střízlivosti nedokáže být moc dlouho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám