Hlavní obsah
Článek

Osmiletá dcera Veroniky Žilkové Kordulka zřejmě nepůjde ve šlépějích svých hereckých rodičů. Ráda by se totiž stala tanečnicí, a tak ji máma Žilková doprovodila na dodatečný konkurz na roli v chystaném muzikálu Adam a Eva, kde ona sama hraje čertici Rozkoš. Kordulka se ucházela o jednu z dětských postaviček, buď malého anděla, nebo čertíka.

„Jsme taková uměním posedlá rodinka. Já herečka, Kordulka tanečnice a manžel herec a zpěvák, i když v nejbližší době už to s tím jeho hraním a zpěvem nebude tak žhavé. Naposledy vystupoval v muzikálu Mata Hari, teď si asi nejspíš bude moci prozpěvovat tak nanejvýš vojenské pochody,“ s úsměvem narážela Veronika na funkci ministra obrany svého partnera Martina Stropnického.

Malá Kordulka prý k herectví moc nesměřuje. „Chci být tanečnicí. Už čtyři roky chodím do kroužku, dokonce jsem vystupovala v jednom pohádkovém představení a moc mě to bavilo. Doufám, že mne vyberou, moc bych si to přála,“ svěřila se Kordulka, a jak se za chvíli ukázalo, sen se jí splnil. Bude ale, na rozdíl od mámy čertice, andělíčkem.

Choreografka Leona Qaša Kvasnicová si s malou umělkyní „pohrála“ na jevišti a spokojeně kývala hlavou. „Je dobrá a umí. Já jsem pro všemi deseti. A není to rozhodně z protekce, ale proto, že má opravdu talent,“ nechala se slyšet Leona.

Spokojená a šťastná Kordulka po oznámení verdiktu nelenila a s chutí vyrazila do zákulisí, kde si omrkla kostýmy a vyzkoušela i nezbytné rekvizity, aby si prý „osahala“ do čeho jde.

Reklama

Další články

Načítám