Hlavní obsah
Článek

Tak hvězdná sestava se jen tak nevidí. V newyorské pizzerii si dali dostaveníčko tři pánové, kteří by i každý sám o sobě způsobili pořádný rozruch.

Na první pohled působili jako staří známí, kteří si přišli poklábosit u rychlé večeře. Záhy se ovšem ukázalo, že jde přímo o elitu filmového a hudebního průmyslu. Jeden z hostů totiž nápadně připomínal Leonarda DiCapria a jeho dva kolegové jako by z oka vypadli Bradleymu Cooperovi a Lennymu Kravitzovi.

Opravdu šlo o hvězdnou návštěvu a majitel pizzerie se dočkal velké pocty. Tři celebrity takového formátu se totiž nesetkají ani na VIP večírku, natož v obyčejné restauraci. Cílem pánské jízdy ovšem nebyl lov nových partnerek. Leonardo i Bradley jsou totiž momentálně šťastně zadaní a už se nemohou dočkat, až své drahé polovičky přivedou na udílení Oscarů, kde oba figurují v nominacích. DiCapriův nejnovější úlovek je modelka Toni Garrn, Cooper randí s její kolegyní Suki Waterhouse.

Jediným nezadaným fešákem z celé slavné trojice tak zůstává Lenny Krevitz, který byl v minulosti zasnouben s brazilskou kráskou Adrianou Limou. Z manželství s herečkou Lisou Bonet má pětadvacetiletou dceru Zoë, která mu dělá často na společenských akcích doprovod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám