Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes téměř padesátku rolí ve filmech i seriálech má s kanadskou herečkou Carrie-Anne Moss snad každý spojenou převážně trilogii Matrix, kde vedle Keanu Reevese ztvárnila postavu odvážné svůdné Trinity. Od natočení prvního dílu uběhlo už neuvěřitelných patnáct let, a tak není divu, že oběma představitelům hlavních rolí táhne na padesátku. Keanu bude sice kulatiny slavit o poznání dřív, už letos v září, ale i jeho krajanka Carrie-Anne už má šestačtyřicet.

Na rozdíl od mnohých svých kolegyň ale tato herečka v civilu vypadá stejně skvěle jako na plátně. V pondělí byla v ulicích Beverly Hills k vidění dokonce jen s minimem make-upu a ve stažených vlasech, a přesto by její věk nehádal snad nikdo. Moss si nesla diář a nějaká lejstra, a tak možná měla namířeno na pracovní schůzku, případně casting. Jako herečka je totiž stále velmi aktivní a jen v letošním roce ji budete moci spatřit minimálně ve dvou nových filmech - dobrodružném dramatu Pompeje a rodinné komedii The Clockwork Girl.

Herečka je vdaná za herce Stevena Roye, s nímž má tři děti - syny Owena a Jadena a dceru Frances Beatrice. Kromě Matrixu si na ni můžete vzpomenout ve filmech Memento, Čokoláda, Sněhový dort, Distrubia či Odpočítávání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám