Hlavní obsah
Článek

Sličná moderátorka Televizních novin Emma Smetana (36) byla jako malá holčička roztomilé dítko, ale na fotce z pubertálních let byste ji téměř nepoznali.

Nikdo tenkrát netušil, že z rozpustilé, tehdy třináctileté dívenky v oranžových slunečních brýlích jednou vyroste atraktivní moderátorka hlavní zpravodajské relace a herečka, kterou jsme mohli vidět například ve filmech Muži v naději, Hořící keř či Donšajni.

"Tehdy jsem pořád tancovala, snila o kariéře zpěvačky, čerstvě jsem se radovala z toho, že mi po sedmi letech sundali rovnátka, neustále jsem se do někoho zamilovávala, nosila jsem naprosto příšerné oblečení, sbírala jsem sluneční brýle a hodně jsem četla," nechala se slyšet Smetana.

Tato všestranná kráska patří k nejoblíbenějším tvářím Novy, která letos slaví dvacet let své existence. Ještě předtím než zasedla do moderátorského křesla, studovala v Paříži a Berlíně a pracovala jako asistentka mluvčího premiéra. Za sebou má i stáž v prestižním francouzském deníku Libération, kde získala neocenitelnou praxi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám