Hlavní obsah
Článek

Že byla herečka a zpěvačka Světlana Nálepková kdysi v taneční přípravce Národního divadla, ví dnes už málokdo. Vášeň pro tanec jí ale zůstala po celý život a Světlana ji projevuje, kde může. „Naposledy jsem si zatančila na plážích v Kostarice, zdejší klima ve mně vyvolává takovou euforii, že je mi hned do tance,“ vzkázala do Prahy ze Střední Ameriky Nálepková.

Několikatýdenní pobyt spojený s relaxací a adrenalinovými výlety absolvuje stejně jako své cesty do Himalájí ve stejné sestavě - s kamarády Romanem Doubravou a fotografkou Monikou Navrátilovou.

„Velký zážitek byly pro mne termální koupele v sopečných pramenech pod sopkou Arenal a dobrodružné výpravy do tropického deštného pralesa, kde jsme se setkali s místními indiány kmene Bribri a pozorovali lenochody, opice a jedovaté hady. Samozřejmě také každodenní cvičení jógy a meditace, které společně provozujeme už od doby našeho působení v Himalájích,“ uzavírá novopečená babička a protagonistka nové divadelní hry Liga proti nevěře, kterou v březnu uvede pražské Divadlo U Hasičů.

Komedii kdysi napsal Zdeněk Podskalský pro Jiřinu Jiráskovou, Janu Brejchovou a Vlastimila Brodského, novodobou sestavu ve složení Světlana Nálepková, Kateřina Kornová a Ivo Šmoldas bude nyní režírovat Zdeněk Podskalský mladší.

Reklama

Další články

Načítám