Hlavní obsah
Článek

I zboží se závratnou pořizovací hodnotou může občas vypovědět službu. Paris Hilton na sebe jen tak něco neobleče a věří, že za své peníze dostane prvotřídní kvalitu.

To se ovšem během jejího řádění na večírku v americkém New Jersey nestalo a nic netušící zbohatlice si utrhla pořádnou ostudu. Během naučeného pózování si neuvědomila, že odhalila nedostatek, jaký by u ní nikdo nečekal. Natržený rukáv je v nejvyšších kruzích faux pas, jaké se neodpouští.

Paris musel tento trapas pořádně vytočit, protože do svého šatníku investuje závratné sumy. Na výprodejích ji určitě nepotkáme, protože její konto je téměř bezedné, a když chce vypadat atraktivně, na cenu nehledí.

Dědička hotelového impéria je hrdá na štíhlou postavu a při jakékoliv příležitosti se pochlubí svými sexy křivkami. Těsné šaty by ale měla příště pro jistotu pořádně vyzkoušet, než v nich vyrazí do společnosti. Stačí jeden ráznější pohyb a mohou povolit i stehy šité sebedražší nití. Paris tak nejspíš na módní značku, která jí znepříjemnila večírek, navždy zanevře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám