Hlavní obsah
Článek

S velkou slávou začala krásná zrzka loni na jaře moderovat pořad Partie, kde se střídala s Janem Punčochářem, a pak se po ní slehla zem. "Před dvěma měsíci jsem skončila, hlavně z rodinných důvodů. Vyskytlo se u nás několik vážných nemocí a chtěla jsem trávit víc času na severní Moravě," vysvětlila Super.cz Lenka Pastorčáková.

S Lenkou jsme se setkali, když uváděla křest románu Dobrovolnice své kamarádky Hany Hindrákové z prostředí keňského slumu. "Tady jsem samozřejmě zadarmo, ale jinak moderuji za honoráře, je sezóna plesů, takže si nestěžuji, že bych se neuživila," vysvětlila, z čeho teď vlastně žije.

"Přicházejí mi i různé pracovní nabídky, ale zatím si dávám pauzu. Překvapivě jich bylo několik na post tiskové mluvčí, ale ještě se mi nechce přecházet na druhou strany barikády a raději bych zůstala u žurnalistiky, možná i u té politické, i když jsem říkala, že si od ní potřebuji odpočinout," dodala.

"V době po výpovědi na Primě jsem také intenzivně pracovala na knížce. Dopsala jsem psychologický román o chorobné žárlivosti. Měl by vyjít na jaře. Psaní je pro mě nejlepším způsobem odreagování se ode všech starostí," uzavřela. A pokud by to zajímalo pány, Lenka je stále nezadaná, takže mají šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám