Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nečekaná smrt slavného hollywoodského herce nepříjemně překvapila fanoušky sci-fi série Hunger Games, kteří netrpělivě očekávají její závěr. V tuto chvíli je jisté, že Philip Seymour Hoffman očekávaný trhák nestačil dokončit.

Z filmové adaptace knižního bestseleru Hunger Games se stal celosvětový fenomén a druhý díl s podtitulem Vražedná pomsta loni zaznamenal obrovský úspěch, když se v USA stal divácky nejúspěšnějším filmem roku 2013. Pokračování třetího dílu, který producenti rozdělili na dvě části, je teď ovšem v ohrožení.

Tragická smrt Hoffmana je pro Hunger Games stejně nepříjemnou události, jako úmrtí Paula Walkera pro akční sérii Rychle a zběsile. Držitel Oscara stačil dokončit všechny záběry pro třetí film (Hunger Games: Mockingjay - část 1), ale do dokončení druhé poloviny (Hunger Games: Mockingjay - část 2) mu zbývalo sedm natáčecích dní.

Třetí Hunger Games by měla podle hollywoodské studia Lionsgate do kin dorazit podle plánu, a to letos v listopadu. O rok později se počítá s absolutním závěrem sci-fi ságy, který se nejspíš bude lišit od původního scénáře.

Související témata:
Hunger Games

Reklama

Další články

Načítám