Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiašedesátiletý Bruce Jenner už nějaký čas připomíná ve tváři spíš ženu, ale jeho zjev byl dáván za vinu převážně plastickým chirurgům a množství zákroků, kterým se bývalý olympionik podrobil. Nikoho by tehdy ani ve snu nenapadlo, že po šedesátce se rozhodne stát se ženou. Přestože Jenner domněnky stále nepotvrdil a nadále mlží, byl koncem ledna spatřen, jak odjíždí z nemocnice po odoperování hrtanu - jednom z nezbytných zákroků k cestě za ženským vzhledem.

Podle zahraničních médií by to mohl být také hlavní důvod rozchodu s manželkou Kris Jenner, odloučili se po 23 letech. Jennerovi se navíc pod oblečením rýsují ňadra a jeho obličej působí opět o něco jemněji. Že by již zapůsobila hormonální léčba?

Po skončení úspěšné sportovní kariéry, kdy na olympiádě v Montrealu v roce 1976 získal v desetiboji dokonce zlato, se věnoval spíš společenskému životu a posléze tomu rodinnému.

S informací přišel National Enquirer, který zároveň uvedl, o jakých ženských jménech Bruce uvažoval. Ve hře prý byla Brenda, Brette, Bruscilla či Belle. Nakonec ale rozhodnutí padlo na jinou variantu jména od písmene B. Časopis citoval i jeho kamaráda: „Nejdřív se mu zamlouvala Bruscilla, ale když nad tím přemýšlel, zjistil, že se to k němu nehodí. Zní to jako nějaká nemoc. Velmi se mu líbí Brigitte, není to jen krásné jméno, ale také připomíná Brigitte Bardot, která byla sexbombou.“

Bruce Jenner se v roce 1991 oženil s podnikatelkou a vdovou po zámožném advokátovi Robertu Kardashianovi Kris a zplodil s ní dvě krásné dcery - Kylie a Kendall. Zároveň se tak stal jejím čtyřem dětem Kim, Khloé, Kourtney a Robovi nevlastním otcem. Všichni společně již devátou sezónu natáčejí reality show Keeping Up with the Kardashians.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám