Hlavní obsah
Článek

Známý a oceňovaný americký herec Philip Seymour Hoffman se zařadil po bok kolegů, kteří podlehli návykovým látkám. Jeho bezvládné tělo bylo v neděli objeveno v koupelně newyorského bytu s viditelnými příznaky požití drog.

Hoffman byl mužem dvou tváří. Na jednu stranu vystupoval jako spokojený trojnásobný tatínek, ale ve skutečnosti nedokázal odolat nástrahám šoubyznysu a opakovaně podlehl závislosti na drogách. Ty také byly příčinou jeho předčasné smrti - odešel ve věku 46 let.

Na místě byla podle policie nalezena injekční stříkačka a dávka heroinu, což jeho smrt opředlo tajemstvím podobně, jako když na onen svět odešli Heath Ledger či Whitney Houston. Hoffman se slabostí pro návykové látky netajil a nedávno přiznal, že před rokem opět podlehl pokušení, které se mu v minulosti dařilo překonat.

Skutečnou příčinu jeho smrti odhalí pitva, ale už teď je zřejmé, že se jeho tragická smrt vepíše do dějin Hollywoodu. Fotografie, na nichž policie odváží tělo držitele Oscara za hlavní roli ve filmu Capote, jsou pro mnohé velkým varováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám