Hlavní obsah
Článek

Půvabná finalistka České Miss Nikol Buranská si domů do České republiky přiveze nemilou památku. Na procházku na břehu oceánu, kde si rozřízla nohu o vulkanický kámen, asi nikdy nezapomene.

Dívky vědí, že do vody musí mít pevné boty, a Nikol to až do osudného okamžiku vždy dodržovala. Stačilo však pár kroků vodou při podvečerní procházce bosky na pláži a Nikol se okamžitě změnil program soustředění.

Na místní klinice jí zraněný palec na levé noze sešili pěti stehy, dostala injekci proti tetanu a kvůli obavě z infekce i antibiotika. „Strašně to bolelo, ale umrtvení rány na noze asi nejvíc. Doufám, že se to co nejrychleji zahojí a budu si moct na nohu stoupnout a věnovat se přípravě na finále jako ostatní holky,“ říká Nikol, která se i přes své zranění a obtížnou chůzi snaží zapojit do některých aktivit.

Krásku s řeckými kořeny nyní čeká na Mauriciu především léčba, ale měla by ještě natáčet a fotit, což se kvůli zranění trochu komplikuje. Tým České Miss ale věří, že se Nikol brzy uzdraví a všechno se do odletu zvládne.

Reklama

Další články

Načítám