Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když prostší lidé nemají argumenty, většinou se uchylují k násilí nebo hrubostem. Kdo ví, zda jedním z nich není i Thomas Castello z VyVolených. Ten si v reality show udělal jen ostudu (a mimo ní coby součást nejzoufalejšího páru šoubyznysu také), a nyní se diví, když mu na sociální síť lidé píší negativní příspěvky. Místo toho, aby klopil studem oči a uši, pouští se do nich velmi agresivně. A je to vážně síla!

„Od dnešního dne mám nové motto: Kdo do mě holí, já na něj kulometem. Škoda, že ještě někdo nevymyslel klávesnici, která by probíjela. Kdyby na ní někdo psal něco urážlivého, hned by tu bylo míň šmejdů,“ napsal prý na svou sociální síť Thomas. Tomu asi coby urážka připadnou všechny komentáře, které ho za jeho chování ve Vile i mimo ni nevynášejí do nebes a nechválí ho, jaký že je to skvělý „buldočák“.

„Jen nevím, jestli je (kritiky) mám litovat, nebo by jim víc prospělo postavit je ke zdi a vysipat do nich pro jejich vlastní dobro plný zásobník,“ napsal dokonalý znalec českého jazyka Castello.

Jinému účastníku diskuse zase sprostě urážel ženu i jeho malé dítě se vzkazem, aby „spytoval“ svědomí. Podobných výlevů má na svém profilu hodně. Můžeme jen doufat, že podobně psychicky vyrovnanému jedinci, kterému se dle slov jednoho ze čtenářů „steroidy tlačí příliš na mozek, a proto se chová tak, jak se chová“, asi nikdo onen kulomet naštěstí nepovolí vlastnit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám