Hlavní obsah
Článek

Andrea Kerestešová (39) ráda střídá modely a pokaždé chce působit jinak. Proto se po brněnském Plese v Opeře, kde byla za sexy dračici v černé krajce, proměnila na pražském Československém plese v éterického anděla. "Ráda měním podoby a jsem ráda, že mi šaty půjčují, takže to mám jednodušší," míní Andrea.

"Mohu v jedněch šatech vyjít jenom jednou a nejsem typ, který by musel shromažďovat v šatníku věci, které nepotřebuje. Většinu společenských událostí absolvuji více méně pracovně a doma snad ani žádné šaty nemám. Ostatně mým nejoblíbenějším oblečením jsou tepláky a teplé ponožky a těch mám plnou šatnu, kterou jsem si nechala udělat v novém bytě," smála se Andrea.

Vyslovili jsme i obavy, jaké bude Andrea na plese pít víno, když si vzala světlé šaty. Na plese v Brně se jí totiž podařilo vylít celou sklenici šampaňského do klína Gábiny Partyšové.  "Já naštěstí piju vždycky bílé, a je pravda, že při hovoru hodně gestikuluji rukama, takže tohle nebezpečí i hrozí. I když bych chtěla uvést na pravou míru, že jsem Gábinu nepolila svojí sklenkou, ale vrazila jsem do její," prozradila krásná herečka.

Reklama

Další články

Načítám