Hlavní obsah
Článek

Když Super.cz před časem první napsal, že známý televizní moderátor začal randit s pohledným mladíkem Patrikem, který je o sedmadvacet let mladší, o dvojici se rázem začala zajímat snad všechna česká média. Super.cz se nyní na mladého partnera Honzy Musila znovu zaměřil a nestačil se divit. Nejenže se Patrik stará perfektně o svoje tělo, takže má ukázkový pekáč buchet na břiše, navíc ale bezvadně fotí pro jeden záslužný projekt. Mrkněte do fotogalerie!

Patrik je z těch, kteří mohou sníst osm krav, devět koní a povoz k tomu, a nepřiberou ani gram. Tak výborné má spalování! K tomu samozřejmě ještě musíme přičíst pravidelnou návštěvu posilovny a výsledkem je vypracovaná postava, kterou jemu (a jeho slavnému příteli) mohou téměř všichni jen závidět.

Tento mladý muž navíc velmi solidně fotí. „Fotografování jsem se začal věnovat na střední škole a pak jsem z něj i maturoval. Vždy dbám na to, abych jen bezmyšlenkovitě nemačkal spoušť, snažím se pokaždé zapojit i nějakou myšlenku. Proto jsem se v poslední době ubíral především cestou sociální fotografie,“ svěřil se Super.cz sympaťák Patrik Pumr. Ten už má na sociální síti fanouškovskou stránku s mnoha obdivovateli, kde svoje výtvory s úspěchem prezentuje.

Chlubí se třeba černobílými snímky převážně seniorů. „Jde o sérii fotografií pro projekt Poslání pečovat. Vytvořil jsem snímky ke třem konkrétním příběhům. Jsou to výpovědi těch, kteří se starají o jiné lidi, jež se bez cizí pomoci neobejdou. Tyhle silné příběhy mě lákají. Ale chci se dál vyvíjet a časem třeba nafotím i akty. Cizí, ne svoje,“ dodává na závěr s úsměvem Patrik s tím, že partner Honza Musil mu je velkou oporou, ale o žádnou „tlačenku“ prý rozhodně nejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám