Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nekonvenčnost herečky Keiry Knightley (39) občas hraničí s vandráctvím. A někdy pro změnu s modely, které vídáme maximálně na dámách od sedmdesáti výš. To byl i její čtvrteční případ...

Na Knightley si paparazzi počkali u terminálu vlaků Eurostar. Herečka se právě vracela z Paříže do Anglie, a tak si na dvou a čtvrthodinovou cestu přímým spojem chtěla obléci něco pohodlného. Ovšem snad všechno by bylo lepší, než neforemná sukně do půli lýtek. Herečka z blesků fotoaparátů rozhodně nadšená nebyla, a tak i s taškami a kufrem na kolečkách spěchala k přistavenému vozu.

Kráska z Pirátů z Karibiku má stále napilno a jen letos se objeví minimálně ve čtyřech filmech. Přestože platí za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček a její tvář často propaguje kosmetiku, či parfémy, v civilu si na načančaný look rozhodně nepotrpí a klidně po venku chodí ve vytahaných teplácích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám