Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Trapl se pohybuje na muzikálové scéně už tři desítky let, ale přesto nás trochu překvapilo, když nás pozval už na svoje padesáté narozeniny. Vůbec se totiž nemění. Jen v době, kdy alternoval s Danem Bártou roli Jidáše v muzikálu Jesus Christ Superstar a hrával s kapelou Dolmen, míval ještě dlouhé vlasy.

"Je pravda, že se mi v hlavě vine nit s těmi prožitými padesáti lety, ale jinak si připadám pořád stejně jako věčný puberťák, a to nejen psychicky, ale naštěstí i fyzicky. Jen kolena mě bolí, ty jsem si rozmlátil už při prvním Draculovi, kdy mi pan režisér Bednárik marně říkal, že na ně nemám tolik padat. Teď musím třeba jako Quasimodo nosit ortézu," přiznal Super.cz po svém narozeninovém koncertu na večírku v klubu Divadla Hybernia.

Měl tam řadu hvězdných hostů, někteří s ním vystupovali na pódiu, jiní přišli jen popřát. Co kolegovi přejí a jak se oslavovalo, na to se můžete podívat v naší reportáži. Jen možná vyzvedneme pár drobností. Zpěvačka Tereza Mátlová (48) mu popřála hodně rolí, v nichž se bude moci svlékat, protože to má velmi rád. Dáša Zázvůrková ocenila, že má Tomáš opravdu koule. A Monika Absolonová (47) mu záviděla, že i když se znají jednadvacet let, on se na rozdíl od ní vůbec nezměnil.

Reklama

Další články

Načítám