Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Unikátní závislost v podobě konzumace očních stínů trápí už třináct let mladou Američanku jménem Brittoni. I přes značné zdravotní komplikace si nedovede představit, že by se této ‚pochoutky‘ měla vzdát. Začala s tím totiž už jako devítiletá poté, co ji maminka naučila posypat si koblihy dětským pudrem...

Dvaadvacetiletá Brittoni z Ohia do sebe prý denně dostane mezi 15 - 20 políčky se stíny, celkem za svou třináctiletou pojídací éru prý zvládla kolem deseti tisíc paletek se stíny.

„Je to jako touha po vaší oblíbené bonboniéře. Preferuji šedé, bílé a hnědé odstíny, chutnají lépe než tmavé barvy,“ vysvětlila žena, která se potýká se srdeční vadou. Zároveň se obává, co chemické složky obsažené ve stínech způsobují v jejím těle.

Paradoxem je prvopočátek celé její závislosti, která začala od posypávání donutů (amerických koblih s dírou uprostřed) dětským pudrem. Tento dietnější ‚fígl‘ jí poradila matka Alandra. Pudrem Brittoni ještě dnes prokládá svůj jídelníček a to samé dělá i její sestra Amber.

Po řadě lékařských vyšetření a testů byla Brittoni lékařem Jackem Siebenalerem varována, že jí hrozí rakovina a řada vážných srdečních nemocí, a proto se nyní snaží svou závislost překonat i za pomoci snoubence Joshe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám