Hlavní obsah
Článek

I jeden z nejpopulárnějších moderátorů v zemi Marek Eben (66) už zažil situaci, kdy ho možná jen pár centimetrů a zásah štěstěny dělily od ohrožení na životě! Při nedávném brněnském Plesu v Opeře se totiž velmi nebezpečně zranil.

Eben byl hostem plesu a jako takový měl nárok i na ubytování. Jenže to se mu právě málem stalo osudným. „Asi bych to moc nerozebíral, není to důležitá věc,“ ošíval se nejprve při dotazu redaktora Super.cz.

Pak ale potvrdil, že k události došlo. „Stalo se to tak, že jsem v neznámém prostředí na hotelovém pokoji při odchodu na toaletu ve tmě upadl a rozrazil si temeno hlavy,“ uvedl. Z místa mu crčela krev, zranění vypadalo nebezpečně, proto byl urychleně převezen na pohotovost. O nic vážného ale nakonec naštěstí nešlo.

„Dali mi tři stehy a žiju. Žádné následky nemám, pracovně mě to nijak neohrozilo,“ dodal Eben, pobavený zájmem o své zdraví. Jako by si ani neuvědomoval, že při podobných pádech dochází i k nehodám, při kterých skutečně bývá vážné nebezpečí ohrožení na životě.

Reklama

Další články

Načítám