Hlavní obsah
Článek

Julie Kusková-Klímová, paní, kterou loni v září 'proslavilo' video z pražského metra, kde opilá urážela a plivala na všechny kolem sebe, se po dlouhé době objevila na veřejnosti. Její věta Mám právo sedět obletěla snad celou republiku a Julie nám prozradila, že jako invalidní ženě jí je toto právo stále odpíráno.

Super.cz potkal Julii na premiéře nového filmu Lego Movie. Tentokrát byla střízlivá, usmívala se a v klidu zasedla do kinosálu. Žádné faux pas se kupodivu nekonalo.

Jak se známé vymetačce rautů daří? "Padesát procent lidí, hlavně mladých, mě stále obtěžuje, i v bance, a sousedé jsou pořád zlí. Chovají se velmi ošklivým způsobem. Spíš bych potřebovala pomoc, a ne aby mi stále ubližovali. Soudní řízení stále probíhá, doufám, že dobře dopadne," řekla Super.cz Julie, která má se sousedy otřesné vztahy.

Ti ji označují za nebezpečnou agresorku. "Oni mě neustále slovně obtěžují, sledují mě. Jeden z nich je řidič autobusu a ten to přehání. Tenhle člověk by neměl vozit lidi, být psychopat a ubližovat bezdůvodně lidem," kroutí hlavou Julča z metra, která má v městské hromadné dopravě stále problémy.

"Stále mám právo sedět. Jsem invalidní, byla jsem zmlácena, okradena a je to smutný. Já když vidím někoho invalidního, tak ho pustím. Já stále právo sedět nemám. Lidé si mě vychutnávají jako celebritu a nepouští mě," uzavřela Julča.

Reklama

Další články

Načítám