Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Šplechtová (53), manželka herce Jana Hrušínského, a představitelka jedné z hlavních hrdinek seriálu Cesty domů je k nepoznání. Během natáčení seriálu začala držet přísnou dietu, kterou podporuje ještě medikamenty. Vypadá to, že zhubla snad dvacet kilo! "Je to méně," brání se Šplechtová, ale nikdo jí nevěří.

Zpočátku se při natáčení spíš hodně jedlo. Režisér Jiří Adamec dokonce nechal rozšířit catering o kachnu se zelím a knedlíky. Herci se nemohli vejít do kostýmu. "Každý pojal hubnutí po svém, ale celkem se ve štábu shodilo šestapadesát kilo," prozradila Super.cz PR koordinátorka Pavla Freij.

Míla Šplechtová a Alois Švehlík byli nejzodpovědnější. Než by riskovali s dietami, raději navštívili výživového poradce. "Úplně jsem vypustil pečivo a cokoli z mouky. Cítím se skvěle," prozradil Švehlík. Porce jídla zredukoval Miroslav Etzler. Jiní se pustili do instantních jídel, které doplňovali pouze zeleninou. Dalším receptem ze seriálu Cesty domů je třítýdenní očistná kúra, při níž se jí jen ovoce a zelenina a pak se hodně pomalu přidávají další potraviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám