Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak nejlépe strávit svátek všech zamilovaných? No přeci ve dvou! Dámy, poradíme vám, jak být na Valentýna proklatě sexy. A pánové, vám poradíme, čím udělat své drahé polovičce na Valentýna radost.

25 tipů sexy tipů s 25% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex si pro vás připravil 25 tipů na sexy kousky, které jsou jako dělané pro romantický večer ve dvou. A co je nejlepší – až do 9. 2. je pořídíte s 25% slevou! Čekají na vás romantické a něžné košilky i odvážné kousky pro ty vášnivější z vás. Připravte se na žhavý Valentýn!

Svádějte něžností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smetanový satén a něžná krajka – dokonalá kombinace pro všechny ženy, které se chtějí proměnit v křehké romantické víly. Luxusní saténová košilka Ariadna dá vyniknout ženským křivkám a podráždí mužskou fantasii. Trojúhelníkové košíčky vytvoří svůdný dekolt a celkový dojem podtrhne jemná výšivka. Dopřejte si dávku romantiky!

Vsaďte na rozvernost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukažte svou rozvernou stránku a vyzkoušejte kombinaci sladké růžové barvy a hravých puntíků! Sexy košilka Samantha vás okouzlí nejen svým luxusním vzhledem, ale také prvotřídním zpracováním. Luxusní krajka v dekoltu vám dodá šmrnc a ozdobné řasení na spodním lemu podtrhne váš romantický vzhled. Budete cítit naprosto neodolatelně!

Buďte hravá i sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní noční košilka z vínového saténu dokonale zdůrazní vaše sexy křivky a zajímavé detaily ukážou i vaši hravou stránku. Chcete být zcela odzbrojující? Drobné puntíky, květinová aplikace a saténová mašle na košilce Manuela jsou to pravé! Užijte si pocit luxusu!

Když chcete perfektní dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete svého partnera oslnit dokonalým dekoltem? Vsaďte na košilku s všitou podprsenkou! Košíčky z měkké pěny a všité kostice dají vašim vnadám ten správný tvar a lichotivý střih košilky podtrhne vaši krásnou siluetu. Zajímavá barevná kombinace a detaily ze skládaného saténu činí tento kousek zcela neodolatelným. Ke košilce navíc obdržíte ladící tanga kalhotky. A vášnivý večer může začít!

Další články

Načítám