Hlavní obsah
Článek

Naši zákazníci zhubli více než 125000 kg. Buďte štíhlá a krásná. Ke každému balení vám dáme náušnice Swarovski zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neuvěřitelné! Kyklop zhubl 60 kg, ješte dá 10 dolů a bude spokojen. Naši zákazníci zhubli více než 125000 kg. Buďte štíhlá a krásná. Ke každému balení vám dáme náušnice Swarovski zdarma! 14denní hubnoucí kúra za 359 Kč + náušnice Swarovski zdarma!

OBEZIN® přináší mimořádnou nabídku pro čtenáře Super.cz! Měsíční hubnoucí kúra za cenu 598 Kč + náušnice s přívěskem Swarovski zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN® je přírodním řešením pro všechny, kteří mají buď problém jíst méně (a přiznejme si, že v současné době jíme asi všichni mnohem víc než generace našich babiček, aniž bychom tolik fyzicky pracovali), nebo jedí nepravidelně. Protože obsahuje sladkovodní řasu spirulinu platensis, pomáhá také překonat tzv. noční nájezdy na ledničku. V akční nabídce je navíc dárek ZDARMA, náušnice Swarovski, které vás udělají krásnou. Při správném užívání OBEZIN® také kontroluje výkyvy glukózy ve vašem těle. Právě tyto výkyvy představují hlavní důvod, proč někteří z nás trpí na „chutě“, které vedou k přejídání. Díky výše uvedenému složení a kombinaci s tímto sladidlem se můžete klidně dát do boje s přebytečnými kilogramy.

OBEZIN® 45 + je novinkou na českém trhu s hubnutím. Jen zde je možné využít mimořádnou nabídku pro čtenáře Super.cz! Měsíční hubnoucí kúra za cenu 598 Kč + náušnice s přívěskem Swarovski zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obzvláště po překročení věku 45 let je hubnutí velmi obtížné. Proto jsme po zkušenostech vyvinuli nový přípravek, který je postaven na perfektní funkčnosti klasického OBEZINU®, ale přináší určitá zlepšení pro boj s nadbytečnými kilogramy obzvláště ve věku vyšším jak 45 let. Složení výrobku je navrženo tak, aby jste netrpěli zácpami, které jsou pro mnoho diet velmi obvyklé, aby bylo vaše tělo detoxikováno, a abychom zamezili nočním nájezdům na ledničku. V akční nabídce je navíc dárek ZDARMA, náušnice Swarovski, které vás udělají krásnou. Při správném užívání OBEZIN® 45 + také kontroluje výkyvy glukózy ve vašem těle. Právě tyto výkyvy představují hlavní důvod, proč někteří z nás trpí na „chutě“, které vedou k přejídání. Díky výše uvedenému složení a kombinaci s tímto sladidlem se můžete klidně dát do boje s přebytečnými kilogramy.

OBEZIN® snídaně na 14 dní za 349 Kč a navíc zdarma přírodní sladidlo bez kalorií STEVIN® v hodnotě 100 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBEZIN® snídaně je absolutní novinka na trhu, která je připravena ve spolupráci s předními výživovými poradci v České republice. Mnoho z nás samotnou snídani zásadně podceňuje a přeskočí ji v běžném dni s tím, že na ni přece není čas. Obzvláště v okamžiku, kdy držíte redukční dietu, je toto jedna z nejzásadnějších chyb. Snídaně totiž nastartuje vás metabolismus, tělo není vystresované a přestane ukládat tuky. Se specielnim akčním setem OBEZIN® snídaně nastartujete během pár vteřin svůj metabolismus a začnete hubnout ještě efektivněji.

Speciální akce pro čtenáře Super.cz: GOJI - Kustovnice čínská balení 1 kg jen za 270 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obohaťte svůj jídelníček o superpotravinu GOJI - neboli kustovnici čínskou, která dodá vašemu tělu 18 druhů aminokyselin, více než 20 stopových prvků a 500x více vitamínů C než pomeranče. Kustovnice snižuje krevní tlak a podporuje krvetvorbu. S ohledem na redukční dietu doporučujeme GOJI užívat ráno při snídani, aby byl váš metabolismus dostatečně nastartován a vaše hubnutí probíhalo maximálně účinně.

Speciální akce pro čtenáře Super.cz: Panenský kokosový olej 400 ml jen za 219 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pečujte o svou pleť!!! A obzvláště po redukčních dietách. Blahodárné účinky kokosového oleje jsou známy od nepaměti. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Proto si vysloužil přezdívku „přírodní botox“ a přípravky obsahující kokosový olej jsou velmi oblíbené po celém světě. Používají je i nejznámější celebrity: herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně – neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma.

Další články

Načítám