Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 se dočká další posily. Jako sanitář Jirka se v něm objeví herec a režisér Adam Kraus, syn herečky Jany Krausové a herce a moderátora Jana Krause.

Po Braňovi Holičkovi je to další svěží vítr, který seriál obohatí. Oba přitom doposud upřednostňovali divadelní a jiné, řekněme méně komerční projekty. Holiček si sice zahrál jednu z hlavních postav (Honzu Dvořáka) v seriálu Vyprávěj, ten však oproti Ordinaci, kterou jedni nesnáší a považují ji za poklesek v seriálové tvorbě, jiní ji naopak hltají, v divácích nevzbuzoval tak protichůdné dojmy a sledovali jej i ti, kteří Novu ve vysílacím čase výše zmíněného seriálu přepínají, případně tuto stanici nesledují vůbec. Složenky se ale neptají, a pro herce se tak seriály stávají vítanou formou pravidelného, a ne právě nízkého výdělku.

„Role se jmenuje Jirka. Zatím ho vnímám spíš jako zápornější postavu, je to takový zlodějíček a dě*kař. Je hodně bezprostřední,“ naznačil Kraus charakter své nové postavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám