Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Málokteří sourozenci mezi sebou mají tak pevné pouto jako oni. Společně nesdílí jen příjmení, ale především smysl pro humor, který zúročili na televizní obrazovce.

Řeč je o Daliborovi (43) a Adéle (40) Gondíkových, kteří patří k nejlépe sehraným dvojicím českého showbyznysu. Společně začínali ve Snídani s Novou a stali se jedněmi z nejvýraznějších tváří komerční stanice, která letos slaví dvacáté výročí svého založení. Jako moderátoři se osvědčili v zábavné show Go Go Show a dodnes jsou k vidění v Radách ptáka Loskutáka, kde inspirují všechny zahrádkáře a domácí kutily.

Dalibor s Adélou k sobě měli blízko odjakživa a díky malému věkovému rozdílu vyrůstali skoro jako dvojčata. Důkazem toho je fotka z jejich rodinného archivu, na níž je Daliborovi sedm let a Adéle o necelé tři roky méně.

Známá televizní dvojice se však dokázala prosadit i nezávisle na sobě. Oba sourozenci mají na kontě úspěchy nejen ze světa televize, ale neztratili se ani na divadelní a filmové scéně. Dalibora od práce neodradila ani vážná nemoc, s níž dlouhodobě bojuje, a Adéla si stačila odskočit k mateřským povinnostem. S exmanželem Ondřejem Brouskem má devítiletou dceru Nelly a jejím současným partnerem je herec Jiří Langmajer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám