Hlavní obsah
Článek

O ústech této devětadvacetileté herečky se toho namluvilo dost na to, aby se konečně podalo svědectví o tom, že její pusa je skutečně dílem přírody. V Hollywoodu se to sice plnými rty hemží na každém kroku, ale která z celebrit může s klidným srdcem říct, že se s nimi už narodila?

Ještě než se ze Scarlett Johansson stala hvězda první velikosti, zkoušela se uchytit u filmu stejně jako každý, kdo nemá cestičku vyšlapanou od slavných rodičů. Obrážela tak jeden casting za druhým už jako malá holka.

V roce 1994 se ucházela i o roli v rodinném fantasy snímku Jumanji s Robinem Williamsem, kterou tehdy získala o dva roky starší Kirsten Dunst. Světlo světa ale o pěknou řádku let později spatřily snímku z castingu, kde jedenáctiletá Scarlett předčítá kus scénáře. Ty nyní slouží jako důkazní materiál o tom, že plná ústa měla herečka už tehdy.

V době, kdy neuspěla s Jumanji, se však objevila v drobných rolích ve snímcích Všude dobře, doma nejlíp a Vražedné alibi. Výrazněji se mohla prosadit v romantickém Ztraceni na Manhattanu a Sám doma 3. Zlomem v kariéře se pro ni stal snímek Zaříkávač koní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám