Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Váš rychlý express do menších velikostí se jmenuje Express Diet 5denní dieta. Máte potřebu nabraná kila co nejrychleji shodit? A netrpět hladem? Naštěstí je tu nová 5denní proteinová dieta, se kterou může zhubnout opravdu každá žena i muž. Dieta funguje na principu tzv. ketózy, což je stav, kdy organismus získává potřebnou energii téměř výhradně spalováním tělesných tuků.

Jak 5denní dieta funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve stravovacím konceptu 5denní proteinové diety EXPRESS DIET jsou tělu podávané vysoce kvalitní přírodní proteiny za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie pod 850 kcal na den. Obvykle jsou prvotním zdrojem energie pro tělo sacharidy. Během 5denní diety je jejich přísun omezen a hlavním zdrojem energie se stává uložený tuk. Tato metabolická změna se nazývá ketóza. Pravidelným přísunem kvalitních bílkovin během ketózy zabraňujeme spalování svalové hmoty a podporujeme přednostní spalování vlastních tukových zásob.

Již žádné hladovění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rychlé odbourávání tuku během ketózy produkuje látky (ketóny), které v mozku účinně tlumí pocit hladu a navozují pocity dobré nálady a energie, což je jedna z hlavních výhod dietetického programu Express Diet. Proto ho většina uživatelů výborně snáší a je schopna vydržet až do konce bez pocitu hladu. Denní užívání jsou 4 porce 5denní proteinové diety denně. Kromě toho v průběhu dne již nic jiného nekonzumujete. Program 5denní proteinové diety je navržen tak, že nemusíte být odborníkem na zdravou výživu, ani konzultovat váš jídelníček s výživovým poradcem či lékařem. Tato 4 jídla vám poskytnou všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály. Zároveň jsou však navržena tak, aby vás neustále udržovala ve stavu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.

Doporučujeme kombinovat s Acai berry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai bobule zrychlují metabolismus a pomáhají k optimalizaci tělesných funkcí, čímž přispívají ke zvýšení schopnosti těla spalovat tuk. Uložený tuk je přeměněn na energii, která vaše tělo udržuje aktivní. Vysoký obsah vlákniny podporuje trávení a pocit rychlého nasycení, což je v hubnoucím režimu výrazná podpůrná vlastnost. Výtažky z rostliny Yerba maté aktivizují organismus k výkonu jak psychickému, tak fyzickému, a zároveň potlačují pocit hladu.

Výhody Acai Berry Linie Strong

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Acai Berry Linie Strong vám pomůže při redukci váhy a dodá vám energii. Zvýší vaši schopnost koncentrace a podpoří mozkovou činnosti. Zamezuje okyselování svalů a zajišťuje jejich lepší výkonnost. Acai Berry Linie Strong stimuluje váš metabolismus a tím přispívá ke snadnějšímu hubnutí. V neposlední řadě nápoj zvyšuje sexuální apetit u mužů i žen.

Další články

Načítám