Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Drew Barrymore (38) patří k ženám, jimž těhotenství přidává na kráse. Pokud si však nenechá poradit s výběrem oblečení, může to občas dopadnout dost nešťastně.

Nastávající maminka jen září a například na udílení Zlatých glóbů nedávno dokázala, že zakulacující se partie nemusí být na škodu, a zastínila tak i o několik kilogramů lehčí kolegyně. Teď se ovšem ukázalo, jak moc je v tomto případě rozhodující výběr oblečení.

Jen o pár dní později Drew dorazila na charitativní akci podporující boj proti rakovině, kde se to slavnými tvářemi jen hemžilo. Své přednosti zde předvedly Heidi Klum či Reese Witherspoon, ale Barrymore tentokrát příliš velkou parádu nenadělala. Černé šaty s barevným potiskem v délce po kolena by se mnohem lépe hodily k podstatně starší dámě, která má na rozdíl od známé herečky důvod své tělo zahalovat.

Drew však bude muset v následujících měsících svůj šatník kompletně obměnit. Její druhý potomek se totiž chystá na svět a společně s jeho narozením se herečka bude moci opět vrátit k outfitům, v nichž vyniknou její ženské přednosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám