Hlavní obsah
Článek

Peníze se musí vydělávat, i když je v tahu její kariéra televizní moderátorky. Martina Gavriely (45) proto prodlužuje ženám vlasy a kvůli uživení rodiny a hlavně splnění si snu o dlouhodobém výletu do Austrálie je ochotná vyrazit za každou pětkou i do dalekých končin naší země. Jenže když se tuhle snažila nabídnout své služby v jednom menším městě, odpálkovali ji, že je podvodnice!

„Oslovím kadeřnictví v Telči, že bych k nim jezdila prodlužovat vlasy jednou za měsíc, protože tam mám klientky. Majitelka si díky mně vydělá pět tisíc za den jen tím, že mi půjčí obyčejnou židli, a ona mi odepíše, že jsem fake,“ rozčiluje se Gavriely. Jak ale mohla majitelka vědět, že si z ní opravdu jen někdo nedělá srandu, to už nevysvětlila. Prý jí to mělo být jasné.

„Já už to tu fakt nedávám. Stále přemýšlím, zda jsem z jiné planety já, či ti lidi kolem mě,“ kroutí hlavou Martina.

Ta se ale cítí těžce uražená, a tak už prý oslovila konkurenci obezřetné kadeřnice s tím, že až na místo přijede, půjde se jí osobně představit. To asi dámu raní mrtvice, až si uvědomí, o jak snadný přivýdělek svou přehnanou opatrností přišla…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám