Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo dodnes nezapochyboval o sexuální orientaci herců Pavla Lišky a Jana Révaie, kteří se doposud objevovali pouze ve společnosti krásných žen, bude mít nyní příležitost. Až uvidíte video, které spolu ti dva natočili, řeknete si, že k sobě mají opravdu blízko.

Révai nechal na konci léta doma svoji partnerku Zuzanu Šulajovou, s níž už má dvě děti, a spolu s Liškou, který byl ženatý s neméně půvabnou herečkou Kristýnou Bokovou, vyrazili na pánskou jízdu. Na motorkách se rozhodli projet Kavkaz a okolí.

Během cesty se natáčel dokument Moto cestou necestou, který bude ve čtyřech částech uvádět od příštího pondělí stanice Prima Cool. My byli na prezentaci snímku a část videa nás dost zaskočila. Oba herci se zde objevují nazí, svoje mužství si zakrývají jen různě velkými kameny, drží se za ruce, objímají se a žertují o naplněné lásce. A mimochodem, figuru mají oba skvělou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám