Hlavní obsah
Článek

Roztomilá holčička v plavkách vyrostla v jednu z našich nejpopulárnějších moderátorek, kterou diváci vídají na televizních obrazovkách už téměř patnáct let. S řeckým expřítelem má čtyřletého syna, jenž se brzy dočká sourozence, kterého tato sympatická blondýnka očekává s o jedenáct let mladším kolegou z práce. Už víte?

Dívenkou na fotce není nikdo jiný než moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45), která byla už jako malá moc roztomilou holčičkou. Archivní fotka v plavkách pochází z předškolní dovolené s rodiči u moře, když bylo Lucii šest let.

Po absolvování Gymnázia Františka Palackého v Neratovicích se Borhyová neúspěšně pokoušela o studium sociální práce na Univerzitě Karlově. Počáteční neúspěch ji neodradil, nevzdala se a nakonec vystudovala Vyšší odbornou školu publicistiky.

Zlomový okamžik v jejím profesním životě nastal v srpnu roku 1999, když v tandemu s Reyem Korantengem poprvé provázela diváky Televizními novinami, kde s krátkou mateřskou přestávkou působí dodnes.

Za tu dobu se vypracovala v jednu z nejpopulárnějších tváří Novy a získala řadu cen televizní popularity. Televize, která letos slaví dvacetileté výročí, se bude muset načas obejít bez jejích služeb, protože se letos podruhé stane maminkou.

Druhé dítě očekává se sportovním moderátorem Michalem Hrdličkou, s nímž letos plánuje svatbu. Z předchozího vztahu s Řekem Nikem má syna Lucase (4). Diváci se ale nemusí bát, že o svou moderátorku přijdou. Borhyová plánuje návrat na televizní obrazovky v horizontu několika měsíců, protože jí s hlídáním dětí pomůže rodina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám