Hlavní obsah
Článek

Zatímco Leonardo DiCaprio dělá své matce Peggy obrovskou radost, hercův nevlastní bratr Adam Farrar je černou ovcí rodiny. Jeho problémy s drogami vyústily v zatčení, které bude mít soudní dohru.

Farrar se nejspíš nikdy nevyrovnal s hvězdnou kariérou Leonarda a rozhodl se jít opačným směrem, když se vydal do podsvětí. Celoživotní delikvent utekl před zákony z Kalifornie do Texasu, kde se společně se svou partnerkou Charity Moore živil nekalým způsobem. Policisté si je však našli i tam a oba se budou muset zpovídat ze svých přestupků, jichž mají na kontě bezpočet.

DiCapriův nepovedený bratr byl obviněn z přechovávání omamných látek a krádeže, přičemž má na svědomí i vyhrožování po telefonu. Jeho partnerka má také pořádně pestrý trestní rejstřík, protože se v minulosti v souvislosti s drogami provinila už několikrát, a policie ji navíc stíhá za to, že dceři Normandii brání v povinné školní docházce.

Potomek drogových delikventů teď má nejasnou budoucnost, protože oba jeho rodiče s velkou pravděpodobností skončí za mřížemi. Malé Normandie by se mohl ujmout strýček Leonardo, který si vlastní děti stále nepořídil. S nevlastním bratrem sice už dávno přerušil kontakt a dal od něj ruce pryč, ale teď nastala chvíle, kdy by se mohl projevit jako skutečný hrdina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám