Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka pořadu Střepiny Andrea Němcová zmizela před dvěma a půl roky z televizní obrazovky. Porodila dceru Bereniku a užívala si mateřské. Nyní se poprvé objevila na veřejnosti a přiznala, že shodit těhotenská kila byl opravdu oříšek.

"Dcerka trošku povyrostla, tak jsem poprvé takhle venku. Moc toho nestíhám, Berenika je strašně temperamentní a nespavé dítě. Stačí jí osm hodin spánku denně, když ostatní děti spí šestnáct. Je to dřina, ale hezká," prozradila o mateřství Andrea, která v těhotenství přibrala 27 kilogramů.

"Zhubnout bylo strašně těžké. Nepodařilo se mi kojením dostat dolů vůbec nic. Přibrala jsem v těhotenství opravdu 27 kilo, čtrnáct dní jsem přenášela. Dva roky jsem se kila snažila sundat a ještě tak čtyři tam visí. Na tom musím ještě zapracovat," upřesnila Andrea, která o práci na Nově přišla. Když porodila, nahradila ji Michaela Nová, a pro Němcovou tak už nebylo místo.

"Chtěla jsem se po dvou letech vrátit, ale nebylo kam. Byla jsem na Nově třináct let, z toho dva doma s dcerou, a v rámci reorganizace a ušetření už pro mě místo nebylo," dodala Andrea, která rozjíždí internetový portál a chystá pořad v rádiu.

Reklama

Další články

Načítám