Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro samé průšvihy Justina Biebera (30) by se mediální svět málem zapomněl ohlížet, kde se co šustne jinde. Přitom i u dalších celebrit se přihodily dost nečekané novinky. Jedna taková libůstka se aktuálně odehrává u topmodelky Cary Delevingne, která nejspíš podlehla svodům herečky z Rychle a zběsile Michelle Rodriguez, jež se otevřeně hlásí k bisexuální orientaci. Ovšem i Cara kdysi prohlásila, že kope za oba týmy, a tak to možná Michelle ani tolik práce nedalo...

Ještě donedávna se zdálo, že si jen jednadvacetiletá Cara našla další slavnou kamarádku. Jako velká pařmenka totiž loni obrážela kluby v Londýně hlavně s Rihannou, ale její společností nepohrdly ani Paris Hilton či Rita Ora.

Tentokrát se tak parťačkou nejen na pijatyky stala tmavovlasá herečka, pro kterou paktování s modelkou není zrovna to pravé ořechové, jelikož s alkoholem má velké problémy. V minulosti byla dokonce dvakrát zatčena za řízení pod vlivem.

Podle některých zdrojů nyní nový páreček šoubyznysu začíná den se šampaňským u snídaně a zlískat se dovedou už v poledne. Před třemi týdny například opilé navštívily basketbalový zápas, plazily se po sobě a jeden francouzský polibek střídal druhý. Pozornost paparazzi však Michelle nebyla po chuti a při odchodu venku málem surově jednoho z nich nakopla. Společně se jako dámy objevily minulý týden i na týdnu módy v Paříži nebo během ‚venčení‘ tygra z ranče Big Cat Encounters v Nevadě.

Reklama

Další články

Načítám